Post by unhereteamje on Mar 5, 2022 3:12:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Spirits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Spirits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод на багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Spirits 2022 version ▞▞▞
давайте виберемо нашу прокляту легендарну, з якою ми маємо залишитися на вічність принаймні. легендарний селектор замість легендарної коробки... так багато перекинув на Левентора, але не отримав його.
Гра зараз надзвичайно p2w. Не турбуйтеся про встановлення, якщо ви хочете грати в PVP, якщо ви не мільйонер, я думаю, тоді скористайтеся цим. Це варто встановлювати лише для гри в PVE та AI.Чудова графіка, чудові актори озвучування, чудове мистецтво. Це дивовижна гра на початку гри, поки ви не почнете усвідомлювати реальність до кінця гри.
Хороша гра, але можна використовувати оновлення.
божевільно, як ми все ще любимо цю гру, навіть якщо ми знаємо, що кожен гравець отримає нерф, і буде випущено новий оперативний гравець, щоб витратити на нього, який незабаром також буде «збалансований». це нескінченний цикл з BB.
Я граю в цю гру з 2014 року (і раніше любив цю гру), я покинув гру на довгий час, тому що мені не сподобалися деякі зміни. Я вирішив повернутися до цієї гри, щоб дати їй другий шанс. Я абсолютно НЕНАВИЖУ те, як гра зараз. Раніше це було дуже весело і спрощено, але зараз це просто безлад із занадто великою кількістю речей, і лише 2 або 3 речі, які мені подобаються, не давали мені поставити цій грі 1 зірку. Я ніколи не думав, що оціню цю гру настільки низько, що раніше вона була такою хорошою
Усі ефекти навичок зменшилися та змінилися, а всі цензурні, погані скіни, які ви вирішили зробити в tgis минулого року, коштували вам 3 зірки. Завжди зменшуємо вплив навичок і силу гравців ..як ми маємо зустрічатися з босами чи дозволено лише великим гравцям? Скільки грошей ми повинні витратити, щоб ви мали шанс отримати карти боса, як-от Аслан, Біла Гварденія та інші..Щодо скінів... Ти стару цензуруєш і придумуєш гейські...
Подобається гра, але вона стає нудною 😴. Хотілося б, щоб ця гра грала як Mobinogi Dual. Як ігрові карти Auto/Manuel, які можуть битися один з одним на екрані. Mobinogi Dual була легендарною картковою стратегією, але припинила свою службу й більше не підтримувалася. Деякі люди були в певній незгоді один з одним і закінчили гру. Зруйнував так багато гравців, які чудово проводили час у грі. У тих, хто завантажив пізно, виникла помилка сервера, що не відтворюється.
Я граю в цю гру з самого початку, але перестав грати в середині 2016 року і вирішив взяти її знову. Перш ніж видалити його, я зберіг його у своєму обліковому записі (fb) і видалив. Після того, як я встановив гру та увійшов із збереженим обліковим записом, мої 2 роки наполегливої роботи були зникли. Мені потрібно починати все спочатку... Чи є шанс, що я можу це відновити? РЕДАГУВАТИ; Це знову я, і мені було цікаво, чому новий файл був знову записаний у мій старий файл тим самим обліковим записом? Мені вже вдалося отримати мій старий файл збереження, але якимось чином після того, як знову завантажив гру та увійшов у свій той самий обліковий запис fb, він був знову перезаписаний новим файлом, який я отримав, перш ніж надіслати відгук про це. Чи є спосіб його відновити? будь ласка Відповісти якнайшвидше
Soccer Spirits Kort uksa
До багатьох змін. Я більше не можу продавати непотрібних гравців. Для моїх очей все просто дурниця. Просто поверніться до старої версії. Це було набагато простіше і краще. Потрібно лише збільшити швидкість випадіння для карт легенд і все. Нам не потрібні такі великі зміни. Я поставив 5 зірок тоді, зараз 2 лише тому, що єдине, що мені подобається, це художній стиль.
Я буквально не можу грати. Гра продовжує зависати, перш ніж я можу спробувати ввійти. Я граю в Motorola 5e. IDK, якщо мої проблеми викликані моїм телефоном чи чим іншим, але я ДУЖЕ хочу грати, тому, будь ласка, зв’яжіться зі мною, коли цю проблему буде вирішено.
Весела гра
я нещасний. Пару місяців тому я дав відгук про цю гру про те, що ви не дозволили мені ввійти в обліковий запис навіть після того, як я все заново завантажую. Він все одно сказав, що з моїм підключенням щось не так, і я запитав, чи не могли б ви вирішити цю проблему. Я був 42-го рангу з ім’ям Groco, і це мене просто засмучує, тому що тепер, коли з’явилося нове оновлення, очевидно, мої дані було видалено, і я повинен починати з нуля. Мені довелося переробляти свій ігровий процес 3 рази, я грав з 2016 року. Незадоволений.
Soccer Spirits Картярські zmhb
Люблю це
Це досить пристойна гра гача, але гра карає вас за повернення. Якби я знав, що раніше, я б повернувся.
аварій, аварій, крах, крах, аварій, крах і ще раз аварій
Ця гра була гарною. Я думаю, що сьогодні вони більше зосереджуються на скінах, ніж на вирішенні проблем цієї гри.
2-12 важко!!!!! дуже важко я не можу перемогти іншу команду з рахунком 2-12 і не можу дістатися до 3-го розділу.
Сміттєва гра, де ваша удача диктує вам долю в житті. Якщо вам подобаються ігри, які керують фасадом глибини, але фактично майже повністю керуються програмою, ця гра для вас.
оновлення 4 березня: у цій грі більше немає балансу.
Дякую тобі за все, що ти був. Я любив цю гру з першого року. Мені трохи розривається серце, коли я бачу, що він зник. Я знаю, що оживлення гри мені не сподобалося, але я все ж дав їй шанс. Це гірко-солодке відчуття бачити, як це йде. Особисто, дякую розробникам, я впевнений, що ніколи не зіграю у щось настільки веселе чи унікальне, як футбольні духи.
Вчора я вже заплатив свій кришталевий пакет і подумав, що, можливо, мені доведеться почекати завтрашнього ранку, але я не отримав свій кришталевий пакет. Що я повинен зробити!? TTxTT
Я навіть не можу увійти
Я ввійшов у систему, використовуючи свій ідентифікатор Hive ID, і гра постійно говорить мені про перезавантаження, оскільки для продовження потрібне оновлення, будь ласка, виправте це
Чому я не можу увійти в свій старий обліковий запис? Мій псевдонім у футбольному дусі — Тоні Лео. Будь ласка, виправте це 😭
Те, що сталося з грою, припинило роботу на рік і просто повернулося, щоб побачити більше вмісту p2w і менше вмісту f2p. 14-денний реєстраційний вхід не вартий того, оскільки він дає лише 2 5* класичних одиниці, що більше відлякує мене більше не грати. Раніше любив це, не знаю, що сталося, і, можливо, не повернеться знову, відчуваю, що гра пішла погано. Не рекомендується новачкам, якщо ви звичайні та не витрачаєте ні цента на ігри (IMO)
Я граю в цю гру постійно і вимкнено. Нарешті можна знову грати. Я був засмучений дещо зміною сюжетної лінії. Мені насправді подобається попередня стара сюжетна лінія. Але в цілому все добре.
Поки що ця гра весела.
У мене з цим проблема. Я давно не грав у цю гру. Приблизно рік тому? Тому, коли я знову завантажив це, я завантажив усе, коли дійшов до частини, де мені потрібно було ввести псевдонім, очевидно, я ввів псевдонім. Але це не обробляється, я вже намагався повторно завантажити гру, але вона все одно не працює. Я щось роблю не так?
🙌🏽
Я люблю цю гру і граю в неї вже дуже давно. Помилка мережі була виправлена на деякий час, але тепер, особливо з цим останнім оновленням, це все, що я постійно отримую. Мені пощастило грати час від часу, але тепер я навіть не можу нічого натиснути, коли воно завантажується через те, що з’являється вікно помилки мережі, яке не можна очистити, окрім як перезапустити гру. Це стає дратівливим.
ане
Я дуже плутаю, коли граю в цю гру.
Збій і вигнав мене з гри
Emoji Puzzle! Hlavolamy rfes
Грав у гру з самого початку. Переходьте в автономний режим на два тижні, і гра випадковим чином віддасть право власності на мій клуб. Розробники цієї гри впроваджують тут дійсно дурні речі. Не збираюся більше витрачати гроші на цих хлопців.
Soccer Spirits Card cknb
Це весело, але надто важко вигравати. Раніше було краще, коли не було багато команд, у яких були тільки команди-легенди. Це було чудово, круто. Але зараз це неймовірно нудно і несправедливо. Здається, з кожним роком ювілей стає все гіршим. До 1-ї річниці ми отримуємо кілька легенд. 2-й отримуємо безкоштовний камінь. Тепер ми просто отримуємо гравця і повинні ПЛАТИТИ за легенду.
Soccer Spirits ไพ่ akdk
хороша гра
Я грав у цю гру майже рік, і я повернувся до неї, і всі мої речі зникли, моє ім'я користувача все ще там і говорить, що я можу змінити його, але всі мої рівні та персонажі зникли
Будь ласка, виправте проблему з підключенням. Я можу дивитися YouTube без буфера, але... я отримав "з'єднання втрачено".. де я його втратив?
Люблю цю гру, але щоразу, коли я намагаюся відкрити її після оновлення, з’являється повідомлення, що у мене поганий зв’язок! На моїх п’яти смугах Wi-Fi і даних не працює.
Страшно занадто важко робити майже що-небудь, якщо тільки випадковий гравець