Post by unhereteamje on Mar 5, 2022 2:47:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Manager 2022 - Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Manager 2022 - Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a primogems hack növelése ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Manager 2022 - Football 2022 version ▞▞▞
Egyáltalán nem rossz, de kicsit reálissá kell tenni, hogy a beérkező tehetségnek legyen imázsa és válogatott menedzsere is.
A játék jó és azt az érzést ad nekünk, hogy irányítunk, de nincs kontrollunk, ha nálunk erősebb csapatok ellen játszunk, biztosan veszítünk. A védelmi animáció a legrosszabb elérhető.
Egyszerűen imádom
Az utolsó frissítésig kezelhető volt, szinte az összes játékosom veszített értékeléséből, néhányan majdnem 10 pontot veszítettek. Nem kaphatok teljes értéket egyetlen piacra dobott játékosért sem, miért? A játékosok folyamatosan fizetésemelést és szülési szabadságot kérnek. Az egyik játékosom szülési szabadságra ment, és azóta sem volt kiválasztható.
Ez a játék jobb lett, mint a SM21, de lehetne a player profilnál kép. Csak így tovább, nagyon jó lesz!
Frissíteniük kell az átvitelt a játékban
Bocs, egy csillag kell neked. A frissítés óta majdnem minden játékosnál 5 pontot veszítettem, 9 ezüst sztárjátékosból álló csapattal, amelyet fáradságosan állítottam össze, és szorgalmasan edzettem, és jelentősen csökkentettem a statisztikáikat. Most már túl öregek ahhoz, hogy túllépjenek új szintjükön. Teljesen kiakadtam tőle. Hosszú sorozatban voltam, miután Newportot a Prem & Bajnokok Ligája. Annyira csalódott.
1 csillag elég. túl sok hiba & laggy. az ellenséges oldal kapott piros lapot, de még mindig 11-es csapattal játszik? viccelsz velünk? eltávolítás!! futballmenedzser 2021 sokkal jobb, mint 2022!
Észrevettem, hogy ha a játék során taktikát változtatsz, akkor a játékosok összekeverednek, néhány játékos nincs a saját pozíciójában, és nem tudsz mit tenni a játékban, hogy javítsd ezt a zsákot vagy algoritmust, ki tudja. Őszintén szólva nagyon unalmas...
Miért nem mentik meg a fejlődésemet? Amikor másodszor játszom a játékot, azt látom, hogy az utolsó napi haladásomat nem menti meg. Vissza az elsőhöz. Mi haszna a játéknak, ha a játék előrehaladását nem menti el. Pls oldd meg ezt.
Imádom ezt a játékot, de a legújabb frissítés után sok hiba van. Kérem gyorsan javítsa ki.
Általában jó, de javítani kell a játékosok értékelését a meccseken és az asszisztenseket, mert tegyük fel, hogy középpályásaink gyengén teljesítenek, de a 2 középpályás aránya 9, és az átigazolási tárgyalásoknak rugalmasabbnak kell lenniük, és jobban ki kell hatniuk az edzésekre, amikor frissíti a létesítményeket és a menedzser tulajdonságait, és a visszavonuló játékosok, mint Ronaldo vagy Messi, ismét kapnak egy fiatal játékos kártyát, és adnak hozzá játékoscsere-egyezményt. Remélem, olvassa, mert 2015 óta játszom a játékkal, amikor a Facebookon volt, és ez a legjobb
Soccer Manager 2022 - Football Sport rcr
A következő problémákat észleltem az SM22 lejátszása közben * A lejátszó adatai hibásak. * A szezon végén az év klubjátékosának jelöltek valakit, aki egyetlen meccset sem játszott. * Amikor megnyílik a nyári átigazolási időszak, néhány kiválasztott játékos látható, amint távozott a csapatomból, de még a keretben sem voltak. Ez néhány abnormalitás, van még sok más. Kérjük, javítsa ki ezeket a problémákat.
Elpazaroltam az időmet a játék letöltésére. A játék bugos és laggy. Mindig lejerkyok, amikor a gyorsjátékot választom. Az animáció pedig rossz. A játékosok csúszkálnak ahelyett, hogy futnának, ami méltánytalan, miközben védekezünk, mert az ellenfél könnyen elkerülheti a védőt ezzel az animációval. Illetve körbe futnak és szögletrúgásnál hátrafelé rúgják a labdát. Ez hülyeség
A szabadügynökként vásárolt fiatal játékosokat nem adják kölcsön..Az ifjúsági akadémia frissítése és a 10-es szintű felderítés után a megadott játékosok a legalacsonyabb minőségűek..Javítani kell a játékosstatisztikát legalább 50-re, hogy gyorsan fejlődhessenek.A játékosok fejlődése túl lassú még a képzés 10-es szintre való felminősítése után is...A szabad ügynökökben a legtöbb játékos nem alkalmas a csapat toborzására. A játékosok fejlődése túl lassú... a hitelajánlat összeomlik. 5 szezon után a szponzoráció nem újul meg
Ez a játék fantasztikus, remek időtöltés és (valamennyire) valósághű élmény! Ezzel együtt van néhány dolog, amin változtatni kell. A szerződések fájdalmat okoznak. Leírhatnál egy játékost 5 éves szerződésre, és heti 100 ezret fizetsz neki. Hat hónappal később visszatérhet, és több pénzt követelhet, amivel milliós aláírási díjat fizethet. Emellett a csapatokat nem érdeklik a kilátások néhány év után. A 99-es potenciállal rendelkező srácok csak ülnek és rohadnak el. Ez néhány év után elég frusztrálóvá teszi.
1.4.2 frissítés: A játék koncepciója zseniális. Itt van az összes klub minden játékosával. Gyenge a játékmenet és a grafika. Ha a játékmenet és a grafika olyan, mint a PES vagy a FIFA, ez a játék az egyik legjobb lenne.
Nehezebb játék, mint tavaly. A játékosaimat azonban nem tudom eladni, csak akkor, ha átigazolom őket, így nehezebb jó anyagiakkal rendelkezni. Nehezebb megtalálni a legjobb taktikát a csapat számára (ez jó). Lehetne kicsit optimalizáltabb. És az egyenes piros lapok probléma. A játékosok egy kicsit gyorsabban is feljebb lépnek. Mindent és mindent, egy jobb mobiljáték, mint amire számítottál.
Az eredmények szörnyűek. A játékok irreálisak, a kis MSG-k a játék alján teljesen gofrik. Azt írja ki, hogy „a középpályád nehézségekkel küzd”, de az én középpályám 9-es és 10-es, míg a többi csapat 6-os és 5-ös besorolású. Az eredmények teljesen irreálisak, a taktika megváltoztatása szó szerint nem változtat a játék eredményein. A játékosaim 60 évesek, és alulmaradok a 49 minősített CB-vel rendelkező csapatokkal szemben az 1. ligában. Az a tény, hogy a létesítmények a 0. szinten kezdődnek, szintén hatalmas probléma, és pénz nélkül maradok.
Az összes korábbi játékot végigjátszottam, és nagyon csalódott vagyok. Úgy tűnik, hogy a mérkőzések forgatókönyvek, és nagyon nehéz győzelmet szerezni, nem is beszélve a győzelmek sorozatáról. Valamilyen oknál fogva nem tudod azonnal eladni a játékosokat, és jobb lenne, ha játékos plusz készpénzt is megtehetnél, amikor megpróbálsz egy játékost vásárolni.
Hihetetlen játék és egy újabb hatalmas fejlesztés az elmúlt évekhez képest (amit imádtam!) Teljesen szeretem a játékaidat, és határozottan ez a legjobb. Még jobb látni, hogy a Wolves hivatalos partner!
Nagyon szeretem ezt a játékot, de olyan nehéz ajánlatot kapni azokról a játékosokról, akiket felvesz az átigazolási listára. De ha tudja, hogyan kell helyesen beállítani a taktikáját, sikeres lesz
Soha nem kaptam átigazolási ajánlatot (hacsak nem tettem fel az átigazolási listára)... Újabb és remélhetőleg jobb frissítésre van szükségünk. Kérjük, dolgozzon rajta
Az egyik jobb menedzserjáték, de még bőven van hova fejlődni. A pénzügyek bonyolultak, hacsak nem hajlandó egy kis pénzt befektetni. A meccsek alatt. Sok véletlenszerű hiba és párszor lejerkyott. A legnagyobb probléma az adatok rögzítése! Elvesztettem egy teljes statisztikát, a trófeák helytelenül jelennek meg és duplikálva vannak. Ha nyersz egy kupát, a trófea valamiért megismétlődik a szekrényedben? Néhányszor jelentették a problémát.
jó játék... a grafika túl jó volt... kérlek koncentrálj a transzferárakra és az elfogadásra
Soccer Manager 2022 - Football Sport khrv
Úgy gondolom, hogy a játék sok mindenben működhet, például a kapuvá alakításon és az átigazolásokon, mert az új szezonban játszottam, és szó szerint nem kapok ajánlatokat a játékosaimtól, de egyébként nem vagyok jó játszma, meccs.
Mr Meat: Horror Escape Room Arkadne igre imb
Ez a legrosszabb sm játék, amivel játszottam. Megpróbáltam különböző csapatokat irányítani, de a végén egy átlagos csapat továbbra is legyőz. Mindig megtörténik. Még ha a játék legerősebb klubját választotta is, egy átlagos csapat bizonyos különbséggel meg fog verni. A játék annyira frusztráló, és már töröltem is.
A játék már nem omlik össze. A fő probléma az, hogy néhány üzenetet nem lehet törölni, egyes játékosok még akkor is felrúgják a szerződésemet, ha magasabb fizetést ajánlok nekik, mint amennyit kérnek. A szezon végén a hazai kupát nyerő csapatok egyáltalán nem pontosak. Leigazoltam Serge Auriert az első szezonomban szabadügynökként, játszottam vele egy meccset, és teljesen eltűnt a csapatomból. Az előnye, hogy ez a játék nem meríti le annyira az akkumulátoromat, mint az előző rész.
Ragyogó. Évről évre jobb lesz a kielégítőbb vezetés mellett. A legjobb sim mobilon
Feneketlen. Csakúgy, mint a korábbi SM-mérkőzéseken, mindig nagyon jól kezdesz, majd egy idő után lehetetlen lesz többször gólt szerezni bármelyik meccsen, akármilyen jó is a csapatod. Lehet, hogy Manchester City leszel, és még mindig veszít a Burton Albion ellen. a játék forgatókönyve miatt, magas kémia, beállított taktika és minden. A játékosaid átadják a labdát a másik csapatnak, hogy ők szerezzenek gólt, ha ez nem mutatja a forgatókönyvet ebben a játékban, nem tudom, mi lesz
Azért adok két csillagot, mert 1. A hirdetések túl sokak 2. A játék fizetést jelent, nem elég pénz egy klub vezetésére. A játékban minden az, hogy 3-at kell fizetni. Az átigazolási piac szörnyű
Miután tovább játszotta ezt a játékot, csak rosszabb lesz. A taktika nem működik, bármit is csinálsz (szó szerint mindegyiket kipróbáltam), a korszerűsített létesítmények nem működnek. A hibák nevetségesek, öngólt szereznek, de nem adják nekem, a játékosok akkor is gólt szereznek, ha nincsenek a pályán. Odáig jutottam, hogy profi vagyok a játékban, körülbelül 5 győzelemmel, a többi döntetlennel és vereséggel egy vicc. A játék nem is szórakoztató. Már tényleg nem tudom, mit kezdjek ezzel, annyira közel állok a törléshez.
A hirdetési élmény nagyon rossz..egyes hirdetések nincsenek kihagyva.. Kérjük, módosítsa ezeket a hirdetéseket..
Soccer Manager 2022 - Football İdman ntc
Túl sok hiba miatt bosszantó játszani. A felhasználói felület még az sm21-nél is rosszabb, és úgy tűnik, hogy hiba van az eredményjelzőn. Azt mondja, hogy összesítve, bár ez egy bajnoki mérkőzés 🤦🏻♀️ és nagyon nehéz gólt szerezni alacsonyabb csapatok ellen. 50-60 értékelésű csapatok ellen vesztettem a 75-90 értékelésű játékosaimon. A gyors meccs is olyan lassú
Szia, itt az új játékos. Úgy tűnik, nem tud játszani a játékkal. A képernyő elakadt a játék betöltésekor, és több mint egy órája folyamatosan 42%-ot mutatott.
Soccer Manager 2022 - Football Спортни zgd
A játékmenet szép, de a grafika lol, és összeomlik. Keményen kell dolgozni a grafikán, különben a tapasztalat jó